Tooted
0

Kuidas beebi paremini ööläbi magama panna?

Sageli on üpris keeruline, kui soovid oma beebile luua parimat pesa, kus ta saaks magada ja rahuliku und nautida. Kas beebil on liialt kuum või hoopiski külm? Kas beebile on vaja lisada selge veel mõned kihid või hoopiski ära võtta? Ja mis need TOG-id üldse on, mis magamiskotil vastu vaatavad? Jagame järgnevalt mõningaid näpunaiteid, mis võivad kasuks tulla, et beebi paremini magaks.

Magamistoa temperatuur

Üks olulisemaid nippe, et tagada beebile parim uni on jälgida magamistoa temperatuuri. Soovituslik magamistoa temperatuur on vahemikus 16°C-20°C ja parim temperatuur beebile on 18°C.

Kuidas beebi paremini ööläbi magama panna?

Beebi kehatemperatuur

Beebi kehatemperatuuri kontrollimiseks tuleks panna käsi lihtsalt tema rinnale, kõhule või seljale. See on parim viis, et tunda, kas beebil on liialt palav või külm, sest katsudes pisikese käsi või jalgu ei saa täpselt aimu, kuna need võivad olla jahedamad kui tegelik kehatemperatuur.

Kui beebil on palav võib ta olla higine, juusked niisked, nägu punetav ja pulss kiirenenud. Sellisel juhul tuleks lapsel võtta vähemakse riidekihte ja viia ta jahedamasse ruumi. Kui beebil on külm võib ta olla loid, keelduda toidust ja teada on rakse äratada. Beebi õige riietamine vastavalt toatemperatuurile on hea une jaoks väga oluline.

Beebi õige riietamine

Üks parimadi viise, kuidas tagada, et teie laps saaks magades oma kehatemperatuuri reguleerida on ta riietada looduslikesse kiudusse nagu puuvill ja bambus. Mugavaim ja turvalisem valik on kasutada looduslikest kiududest valmistatud magamiskotti. Valides õige magamiskoti sobiva TOG reitinguga ei vaja teie beebi magamiseks tekki.

ErgoPouch Cocoon, Jersey ja Sheeting magamiskotid on suurepärane valik lapse uneajaks riietamisel. Magamiskottide valmistamisel on kasutatud looduslike kiude, orgaanilist puuvilla ja bambust. Kõik magamiskotid on ergonoomilise disainiga võimaldades beebidel vabalt liikuda.

Kuidas beebi paremini ööläbi magama panna?

Mis on TOG reiting ?

Võib-olla olete kuulnud TOG reitingust, kuid mis see täpsemalt on tekitab siiski veel segadust. Põhimõtteliselt on see viis koti soojuse mõõtmiseks, et valida sobivaim magamiskott vastavalt olukorrale ja hooajale. Mida väiksem on magamkoti TOG, seda jahedam ja kergem on magamiskott. Mida suurem on TOG, seda soojem ja paksem on magamiskott. Kõige lihtsam viis lapse riietamiseks magamaminekul on jälgida alljärgnevat tabelit.

Kuidas beebi paremini ööläbi magama panna?

ErgoPouch magamiskottidega on kaasas termomeetriga riietumisjuhend, et lapsevanem saaks lähtuda toatemperatuurist.